ALAAFFFF! Carnaval vieren zonder zorgen

Carnaval praalwagens

Het feest kan beginnen, want S-Fin & Myburgh is binnen. Nog een paar weken en het is weer zover: Carnaval. Kijken jullie hier al naar uit? Eén groot feest met de gekste kostuums, leukste muziek en de grootste/mooiste praalwagens. Maar vooral: een dag vol gezelligheid en zonder zorgen. Met dat laatste helpen we je graag. Met de WA-verzekering voorkom je een financiële kater!

Er is geen mooiere val, dan Carnaval!

Ben jij trotse eigenaar van een tractor of vrachtwagen die als praalwagen of als trekker van een praalwagen wordt gebruikt? Dat is leuk als alles goed gaat, maar met een optocht kan er helaas van alles mis gaan. Er kan iemand worden aangereden of er kan iets gebeuren met de feestgangers in of op de praalwagen. Wie draait er dan op voor de schade? Met de WA-verzekering voor praalwagens en eventueel aanvullende dekking draai je niet op voor de kosten en kun je zorgeloos de optocht lopen.

Groot verschil met de voorgaande jaren

Feestgangers; opgelet! Er zijn wat regels omtrent de praalwagens veranderd:

  • Je betaalt per optocht die je wilt lopen;
  • De wagen moet voorzien zijn van een technische keuring. Is het voertuig niet APK- goedgekeurd? Dan dien je in het bezit te zijn van een verklaring van technische deugdelijkheid. Deze kun je aanvragen bij een erkend garagebedrijf;
  • Je mag meerdere wagens aan elkaar koppelen, mits de keuring er op zit;
  • De voertuigen die harder kunnen dan 6 km per uur moeten voorzien zijn van een kenteken. Hierop zijn ook weer uitzonderingen. Benieuwd of jouw voertuig voorzien moet worden van een kenteken? Klik dan hier.


Willen jij en je mede feestgangers ook zorgeloos carnaval vieren? Met onze WA-Verzekering voorkom je een financiële kater en is je praalwagen goed verzekerd. Een ongeluk zit namelijk in een klein hoekje, ook tijdens de een carnavalsoptocht! De adviseurs van S-Fin & Myburgh staan voor jou klaar met persoonlijk advies. Vraag daarom op tijd naar de mogelijkheden, zo kom je niet voor onverwachte kosten te staan!

Houdoe en bedankt!

Was deze informatie nuttig?

Klik op de duimpjes! Hoe meer, hoe nuttiger je het vond!

-

omdat je onze informatie nuttig vond...

Volg ons voor meer op social media!

We vinden het vervelend dat je de informatie niet nuttig vond!

Help ons de informatie te verbeteren!

Vertel ons hieronder hoe we het kunnen verbeteren.