Bij S-Fin & Myburgh RegioBank is geen hamburger hetzelfde

De vakantie zit erop en de scholen beginnen weer. Een gezamenlijke start op het schoolplein, boeken ophalen, kennismaken met de mentor. Het hoort er allemaal bij.

Frankrijk of Zevenaar

Met een beetje weemoed denk ik terug aan de vakanties waarbij reizen naar het buitenland geen “dingetje” was. Dat kon gewoon zonder al te veel nadenken. Vaak gingen we naar Frankrijk met de caravan. Gewoon rustig op de bonnefooi en maar kijken waar het schip strandt. De terugreis was meestal anders. Eenmaal de knop om en de thuisreis aanvaard, was het een kwestie van zo snel mogelijk naar huis. Standaard hoorde daar, bij het aankomen op Nederlandse bodem, een bezoekje aan een grote fastfood keten bij. Vanaf de snelweg zagen de passagiers op de achterbank de grote gele reclamezuil al van verre. Er was geen ontsnappen aan. En op welke plaats we ook Nederland in kwamen en waar we dan ook een hamburger aten, ze smaakten overal hetzelfde. Hoe grappig, dat we deze week concludeerden dat bij S-Fin & Myburgh RegioBank in Zevenaar geen hamburger hetzelfde is.

Adviseurs zijn ook mensen

Bij de grote fastfood keten zijn veel mensen werkzaam. Veel jongeren ook. Jongens en meiden met verschillende achtergronden die in wisselende shifts proberen jou zo snel mogelijk van iets te eten te voorzien. Misschien zijn die verschillen wel de reden waarom er van al die medewerkers verwacht wordt dat ze allemaal op exact dezelfde wijze werken. Niet een keer een extra plakje augurk op je hamburger of wat minder zout over de friet. Nee, alles afgemeten, vooraf vastgesteld en doorgesproken. Uitgekauwd eigenlijk. Op die manier krijg je overal dezelfde hamburger met dezelfde smaak.

De adviseurs en medewerkers bij S-Fin & Myburgh zijn ook divers. “Jongens en meiden” met verschillende achtergronden. Maar geen medewerkers waarvoor alles wordt afgemeten en die alle ingrediënten voorgesneden aangeleverd krijgen. Nee, menselijke adviseurs die door het vuur gaan voor hun klant en geen mogelijkheid onbenut laten om aan de vraag te voldoen. En de onderlinge verschillen zijn nou juist onze kracht. Want wat de één niet weet of lastig vindt, is juist een feestje voor de ander. En door van die persoonlijke krachten uit te gaan, is er een team ontstaan dat elkaar respecteert en aanvult en waar iedereen de kans krijgt dat de doen, waar zijn of haar talent ligt. Daardoor leren we ook weer van elkaar.

Standaard hamburger of liever maatwerk?

Voor alles op het gebied van hypotheken, verzekeringen en bankzaken kun je bij ons terecht. Zowel particulier als zakelijk. Per klant en per situatie bekijken onze adviseurs welke producten, van welke aanbieder, het beste bij jouw situatie aansluiten. Als echt onafhankelijk adviseur kunnen wij objectief beoordelen welke hypotheek het beste bij je past. Ongeacht van welke bank dat is. Of welke verzekeringsmaatschappij voor jouw wensen de beste voorwaarden heeft.  Een stukje maatwerk dus en geen standaard hamburger.

Een kantoor waar je welkom blijft

Ons “restaurant” is geopend op doordeweekse dagen tot 17:30 uur en op vrijdagen tot 20:00 uur. Maar daar blijft het niet bij. Onze adviseurs bezorgen ook aan huis. Daar maken we dan een afspraak voor. Bovendien zijn zij ook in het weekend telefonisch bereikbaar.
In moeilijke tijden, zoals de afgelopen maanden, willen wij dat onze klanten ook bij ons terecht kunnen. Daar waar andere financiële dienstverleners kantoren tijdelijk of permanent sloten, stonden onze deuren dan ook open. Dat vergde wat aanpassingen en inspanningen maar dat hadden we er graag voor over. Gewoon omdat we er voor onze klanten willen zijn.

Inmiddels ook honger gekregen? Wij staan voor je klaar! Met maatwerk!

Was deze informatie nuttig?

Klik op de duimpjes! Hoe meer, hoe nuttiger je het vond!

-

omdat je onze informatie nuttig vond...

Volg ons voor meer op social media!

We vinden het vervelend dat je de informatie niet nuttig vond!

Help ons de informatie te verbeteren!

Vertel ons hieronder hoe we het kunnen verbeteren.