EEN (TWEEDE) HUIS IN SPANJE?

Nee, S-Makelaars vertrekt niet naar Spanje. Maar we kennen wel Ida Aalders. Ida komt van oorsprong uit onze omgeving, woont al 17 jaar in Spanje en is er werkzaam als Makelaar. Ze kent er de regio, de lokale huizenmarkt, ze heeft er haar contacten en héél belangrijk in Spanje: ze kent het systeem.

Altijd al gedroomd van een ‘casa’ onder de Spaanse zon?

Ida werkt voornamelijk aan de Costa Blanca-Zuid. Uiteraard kan ze ook adviseren over ander zones in Spanje. Deze streek staat bekend om haar schone kuststrook, lage prijzen, de mooiste winkelcentra en niet geheel onbelangrijk: het beste ziekenhuis uit de top drie van Spanje. Op dit moment is de Spaanse woningmarkt erg aantrekkelijk in vergelijking met de Nederlandse prijzen.

Foto: Ida Aalders

Waarom Ida inschakelen als jouw Spaanse makelaar?

Bij S-Fin & Myburgh hebben wij laagdrempeligheid, onafhankelijkheid, kwaliteit en een persoonlijke aanpak hoog in het vaandel staan en zit het in ons DNA verweven. Bij deze waarden sluit ook onze dochteronderneming S-Makelaars zich volledig aan. Dit zien wij ook terug in de aanpak van Ida in Spanje. In tegenstelling tot heel veel andere Spaanse makelaars, is Ida aan niemand verbonden. Niet aan een organisatie, projectontwikkelaar of aan een bank. Hierdoor kan zij onafhankelijk te werk gaan en gaat ze op zoek naar dat ene huis dat het beste past bij de wensen van haar Hollandse klanten.

Haar expertise ligt in het kennen van de Spaanse wet op het gebied van onroerend goed, de markt en de gebruiken in Spanje waar het onroerend goed zich bevindt. Vooral belangrijk omdat de Spaanse woningmarkt flink afwijkt van de Nederlandse. Uiteraard denkt ze goed mee met de wensen van de klanten. Zoals die ene keer dat een gezin met tienerkinderen op zoek was naar een mooie woning aan de Costa Blanca. Ze waren verblind door de schoonheid van het huis dat ze hadden gezien, totdat Ida opmerkte dat er weinig uitgaansmogelijkheden waren voor de kinderen, de dichtstbijzijnde stad wel erg ver rijden was en ook de internetontvangst er erg slecht en onbetrouwbaar was. De zoektocht heeft daardoor iets langer geduurd, maar uiteindelijk hebben ze het perfecte huis gevonden naar ieders wens. “Hier word ik blij van. Als ik de mensen ook na een jaar weer spreek en ze nog steeds tevreden zijn met hun aangekochte woning. Dan duurt de zoektocht maar iets langer, maar des te meer plezier voor de toekomst!”

Hoe werkt het nu eigenlijk, zo’n ‘Spaanse’ makelaar inhuren?

Het eerste oriënterende gesprek vindt altijd in Nederland plaats. Tijdens dit eerste gesprek zet Ida je ook echt aan het nadenken. Vaak komen er meer vragen aan de orde dan enkel het uitzoeken van een woning via internet. Zo wordt er gekeken naar de beste financiële mogelijkheid, de wensen van de klant en welke huizen passen het beste bij deze wensen? Gewapend met een vragenlijst, expertise en in een vriendelijke open sfeer komen jullie samen tot een vervolgstap. Door goed te weten wat haar klanten willen, kan zij heel gericht op zoek gaan en kan het zoektraject ook veel sneller verlopen. Mocht je de stap willen wagen, dan is S-Fin & Myburgh er uiteraard om jou te ondersteunen in de financiële zaken.

Is jouw interesse gewekt en heb je vragen, of wil je een afspraak maken? Neem dan even contact op met Ida: 06-16031223 of via Ida@FelixPF.nl

Was deze informatie nuttig?

Klik op de duimpjes! Hoe meer, hoe nuttiger je het vond!

-

omdat je onze informatie nuttig vond...

Volg ons voor meer op social media!

We vinden het vervelend dat je de informatie niet nuttig vond!

Help ons de informatie te verbeteren!

Vertel ons hieronder hoe we het kunnen verbeteren.