Hypotheken | S-Fin & Myburgh RegioBank

Een huis kopen is een spannende gebeurtenis, zeker als het de eerste keer is. Er komt veel kijken bij het aankopen van een huis, zoals het afsluiten van een hypotheek.

Wij vergelijken onafhankelijk de beste hypotheek voor u

Aangezien er een groot gedeelte van de inkomsten op uw woonlasten terecht komt, wilt u het wel zo goedkoop mogelijk. Wat voor u de beste optie is, hangt af van een aantal factoren, zoals de gezinssituatie en uw eigen vermogen. Onze adviseurs zoeken graag de best passende hypotheek voor u uit. Wij maken een diepgaande, gedetailleerde analyse van uw huidige situatie en ook van uw toekomstplannen.

Wij brengen alles zorgvuldig in kaart en dat resulteert in een hypotheekadvies op maat. Maar daar blijft het niet bij: wij regelen ook de hypotheek zelf. Plus alles wat daar bij komt kijken. Van het aanvragen van een offerte en de taxatie, tot en met het regelen van de voorlopige teruggaaf en de verzekeringen. Het is maar hoe u het wenst!

Ook voor een verhuurhypotheek bent u bij ons aan het juiste adres

Wilt u meer rendement uit uw opgebouwde vermogen halen? Gaat uw zoon of dochter studeren en wilt u hem of haar een fijne plek bieden? Of wilt u met de overwaarde van uw huis uw ouders een fijne oude dag bezorgen? Met een verhuurhypotheek, ook wel investeringshypotheek genoemd, krijgt u de mogelijkheid een tweede woning te kopen om te verhuren.

VAN EEN NIEUW HUIS NAAR EEN NIEUW THUIS – GRATIS INTERIEURSTYLING

Sluit u bij ons uw hypotheek af? Dan bieden wij u de mogelijkheid voor een gratis interieurstyling advies op maat van Charlotte van Bentum, van LOT Lifestyle. Tijdens het bezoek ontvangt u direct creatieve en praktische oplossingen, in combinatie met kleuradvies.

CONTACT OPNEMEN

Behoefte aan advies?

Roel Visser: “Mijn specialiteiten zijn Hypotheken en Verzekeringen. Ik vind het prachtig om te zorgen dat de dromen van mijn klanten uitkomen. Dat is ook meteen de grootste uitdaging!”

S-Fin Myburgh RegioBank - Zevenaar - Pijltje rood boven
Roel Visser - S-Fin Myburgh RegioBank - Zevenaar

Behoefte aan advies?

Roel Visser - S-Fin Myburgh RegioBank - Zevenaar
S-Fin Myburgh RegioBank - Zevenaar - Pijltje rood boven

Roel Visser: ‘Een persoonlijk, betrouwbaar en onafhankelijk advies. Wij proberen altijd zo dicht mogelijk bij onze klanten te staan, zowel met een advies als met de uitvoering. Ook op tijden dat het u uitkomt, dus ook ’s avonds.’

Kampsingel 5a, 6901 JC Zevenaar Tel : 0316 34 24 33 info@sfin-myburgh.nl

Logo's erkend financieel adviseur

Kampsingel 5a, 6901 JC Zevenaar
Tel : 0316 34 24 33
info@sfin-myburgh.nl

Logo's erkend financieel adviseur