Informatieve avond ‘Veilig Online Bankieren’ en het ‘Levenstestament’

Op maandagavond 9 maart en maandagavond 23 maart wordt er door ons een gezellige informatieve avond speciaal voor u georganiseerd! Deze avond is bedoeld voor mensen die meer willen weten over de thema’s ‘Veilig Online Bankieren’ en het ‘Levenstestament’.

Levenstestament

Een levenstestament is een bijzondere vorm van een testament, omdat deze al werkt tijdens uw leven. Een levenstestament maakt u bijvoorbeeld voor het geval u door ziekte of een ongeval niet meer in staat bent om zelf te handelen. U wijst dan bijvoorbeeld in het levenstestament iemand aan die uw belangen mag behartigen. Dit kunnen bijvoorbeeld financiële zaken betreffen, maar ook medische. Het belangrijkste is dat u uw zaken op tijd regelt, voordat u eventueel in een beknelde positie komt te zitten. Notaris Mark Hofman van notariskantoor Prick & Van Houtum komt hierover meer informatie geven.

Veilig Online Bankieren

In een tijd waarin steeds meer zaken digitaal worden geregeld wordt veilig online bankieren steeds belangrijker. Er zijn namelijk mensen die uw gegevens kunnen proberen te onderscheppen. Wij laten u graag zien waar u op moet letten tijdens het online bankieren. Zo weet u zeker dat uw verbinding veilig is en wat u moet doen als u doorkrijgt als er iets niet klopt. Deze informatie zal worden gepresenteerd door onze eigen adviseurs.

Praktische informatie

Datum: Maandag 9 en maandag 23 maart 2020 om 19:30 uur. Inloop: 19:00 uur.

Locatie: Grietsestraat 47, Zevenaar Datum:
Aanmelden: info@sfin-myburgh.nl, via tel: 0316-342433 of via het aanmeldformulier hieronder.

Kosten: Gratis

Wilt u hierbij vermelden met hoeveel personen u wenst te komen en om welke avond het gaat?
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *