KOM AAN BOORD BIJ JEBOOTVERZEKEREN.NL!

Het hebben van een boot is vaak een droom die uitkomt. Dit is voor velen een hele investering. Daar ben je dan ook trots en zuinig op. Je wilt er van kunnen genieten zonder je zorgen te moeten maken of alles wel goed gereld is. Met dat laatste helpen we je graag. We willen je daarom graag voorstellen aan: JeBootVerzekeren.nl.

Even voorstellen

JeBootVerzekeren.nl is onderdeel van S-Fin & Myburgh RegioBank en heeft een team met adviseurs die je graag te woord staan. Of de verzekering nu voor een jacht, zeilboot of motorboot is. Deze adviseurs bieden jou de helpende hand om uit te zoeken welke bootverzekering het beste bij jou past.  Zo kun je zorgeloos met volle vaart vooruit, het water op!

Welke bootverzekering past bij jou?

Je raadt het al: er zijn veel verschillende soorten bootverzekeringen met een tal van mogelijkheden. Een verzekering voor een zeilboot kan weer anders zijn dan voor een jacht of een motorboot.  Het is daarom belangrijk om goed uit te zoeken welke verzekering het beste bij jou past. Zo kun je kiezen voor een WA-dekking. Hierbij ben je alleen verzekerd voor schade die je toebrengt aan een ander. Wil je ook verzekerd zijn voor schades door onder andere brand, storm en diefstal? Kies dan voor de Beperkt Cascoverzekering. Met de Volledige Cascoverzekering ben je ook verzekerd voor schades door eigen toe doen. Voor nog meer zekerheid kun je de verzekering ook nog uitbreiden met een aantal aanvullende dekkingen. Wij stellen speciaal voor jou een bootverzekering samen die volledig bij al jouw wensen aansluit.

Zie je door de bomen het bos niet meer of twijfel je of een bootverzekering voor jou van toepassing is? JeBootVerzekeren.nl staat voor je klaar om de beste verzekering tegen de laagste premies aan te bieden! Neem gerust een kijkje op onze website.

“Je bent van harte welkom bij ons aan boord’’

JeBOOTVERzekeren.nl

Neem gerust contact met ons op en/of vraag vrijblijvend een offerte aan!

Behoefte aan advies?

Roel Visser: “Mijn specialiteiten zijn Hypotheken en Verzekeringen. Ik vind het prachtig om te zorgen dat de dromen van mijn klanten uitkomen. Dat is ook meteen de grootste uitdaging!”

S-Fin Myburgh RegioBank - Zevenaar - Pijltje rood boven
Roel Visser - S-Fin Myburgh RegioBank - Zevenaar

Behoefte aan advies?

Roel Visser - S-Fin Myburgh RegioBank - Zevenaar
S-Fin Myburgh RegioBank - Zevenaar - Pijltje rood boven

Roel Visser: ‘Een persoonlijk, betrouwbaar en onafhankelijk advies. Wij proberen altijd zo dicht mogelijk bij onze klanten te staan, zowel met een advies als met de uitvoering. Ook op tijden dat het u uitkomt, dus ook ’s avonds.’

Kampsingel 5a, 6901 JC Zevenaar Tel : 0316 34 24 33 info@sfin-myburgh.nl

Logo's erkend financieel adviseur

Kampsingel 5a, 6901 JC Zevenaar
Tel : 0316 34 24 33
info@sfin-myburgh.nl

Logo's erkend financieel adviseur