Juliën Baakman

Graag stellen wij u voor aan Juliën, onze nieuwste adviseur! Wij wensen Juliën heel veel succes, maar wie is deze nieuwe topper van S-Fin & Myburgh?

Juliën als persoon

Deze sympathieke maar nuchtere jongen woont in Lent, maar heeft zijn roots in Nieuw-Dijk. Hier heeft hij meer dan 20 jaar gewoond, om vervolgens een paar jaar in Didam te wonen. Toen hij zijn vleugels uitspreidde voorbij de Diemse Toren vond hij zijn plek in het wat centraler gelegen Lent.

Juliën gaat graag een stuk mountainbiken of wielrennen, maar traint ook graag in de fitnesszaal. Hoeveel tijd hier ook in gaat zitten, hij maakt altijd tijd vrij voor muziek. Hij speelt elektrische gitaar en gaat graag naar concerten. Zijn grote liefde is muziek uit de jaren 50 tot 80. Naast het maken en luisteren van muziek bezoekt hij ook graag beurzen waar hij spullen zoekt die te maken hebben met muziek zoals platen en boeken.

Juliën als adviseur

Juliën heeft jaren ervaring van Arnhem, Nijmegen tot Gennep. Nu heeft hij qua regio weer een thuiswedstrijd in Zevenaar. De locatie van de klant maak Juliën niet uit, de kwaliteit van het contact wel. “Ik vind het fijn als iemand een vast contactpersoon heeft voor alle financiële diensten. Die persoon wil ik graag zijn.”

Naast particulier is Juliën graag de sparringpartner voor zakelijke relaties. Het leukste vindt hij de uitdaging bij deze groep. “Ondernemers denken vaak alleen in oplossingen en negeren vaak de risico’s. Ik help ze de risico’s de analyseren en bied ze hierin een advies.” aldus Juliën.

Waarom financieel adviseur?

“Het vak is veel meer dan je aan de buitenkant ziet, alle fronten zijn heel dynamisch. Het is niet alleen cijfermatig, maar vooral ook aanvoelen van een klant.”

Deze combinatie zet hij niet alleen bij verzekeringen of hypotheken, maar ook bij het maken van een financial planning. Hierin bespreekt hij uw financiële situatie en berekent dit door naar een toekomstperspectief. Vervolgens bekijkt hij samen met u uw doelen en wensen op langere termijn en of deze haalbaar zijn en geeft u eventueel een advies hierin.

Wist u dat…?

Juliën is zo gek op muziek en alles wat hiermee te maken heeft, dat hij zelfs in de kalender van Arrow Classic Rock heeft gestaan als look-a-like van Mick Jagger!

 

Benieuwd naar deze oude wijze man in een modern en sportief jasje? Mocht u graag een afspraak maken om kennis te maken, dan kunt u hem bereiken op 06-13360366. Hij staat met veel plezier voor u klaar!

 

Klik hier voor zijn digitale visitekaartje…

Geen reactie's

Geef een reactie