Persoonlijk, betrokken en

onafhankelijk financieel advies

Wat kan S-Fin & Myburgh voor u betekenen?

U gaat een huis kopen en vraagt zich af welke hypotheek het goedkoopst is? Waar kan ik het beste een spaarrekening openen of een zorgverzekering afsluiten? Hoe vul in mijn belastingaangifte in? Welkom bij S-Fin & Myburgh, wij beantwoorden graag vragen over uw financiële zaken. Wij zijn een middelgroot assurantiekantoor en tevens zelfstandig adviseur van de RegioBank in Zevenaar. Persoonlijk advies over uw bankzaken, verzekeringen, hypotheken, taxaties, belastingaangifte, beleggingen, financieringen en pensioenen is wat wij u kunnen bieden. Zowel zakelijk als privé.

 

Als onafhankelijk adviseur zoeken wij voor u uit wat voor uw situatie een goede oplossing is. En wij gaan verder. Na het afsluiten houdt het niet op. We nemen uw financiële rompslomp uit handen. Mocht er schade zijn dan zorgen wij dat het op een vlotte manier wordt afgehandeld. Ook houden we u op de hoogte van veranderingen. Zo hoeft u niet meer om te kijken naar uw financiële zaken. Wel zo makkelijk.

 

S-Fin & Myburgh is hét financiele advieskantoor van de regio. Wij kunnen u helpen met uw hypotheek, verzekeringen en bancaire zaken.

Onze stijl is te omschrijven als; persoonlijk, betrouwbaar en dichtbij. Wij komen nog steeds bij u thuis, al is het voor een fietsverzekering. Op tijden dat het u uitkomt, dus ook ’s avonds.

Wij zijn gevestigd Zevenaar. Als kantoor streven wij geen grootschaligheid na omdat het persoonlijke en directe contact met u als relatie bij ons voorop staat.

Hypotheken

Een huis kopen is een spannende gebeurtenis, zeker als het de eerste keer is. Er komt veel kijken bij het aankopen van een huis zoals het afsluiten van een hypotheek.

Verzekeringen

Er zijn zoveel verzekeringen, zelfs een paar die verplicht zijn. Wij helpen u graag met informatie, overzicht houden en een vergelijking maken op basis van polisvoorwaarden en premie.

RegioBank

Bent u echt blij met uw bank? Kennen ze u? En kunt u er altijd even binnenlopen? Bij RegioBank wel. Bij ons in Zevenaar bent u altijd welkom voor een persoonlijk gesprek.

Belastingaangifte

Elk jaar valt de blauwe envelop weer op de mat. Voor veel mensen is het een vervelende en lastige taak om de belastingaangifte te doen. Ook hier kunnen wij u mee helpen.

Financieringen

U wilt een lening afsluiten om uw droom waar te maken of u moet een aankoop doen. Daarvoor wilt u een lening afsluiten. Maar welke financiering past bij u?

Overige financiele zaken

Heeft u een andere wens op financieel gebied? Laat het ons weten. Vaak is er meer mogelijk dan u wellicht denkt. Wij bekijken graag met u de mogelijkheden.