Over ons

money-2696228_1920

Wij zijn S-Fin & Myburgh RegioBank. Wij zijn hét assurantiekantoor van de regio. Wij kunnen u helpen met uw hypotheek, verzekeringen en bancaire zaken.

Als onafhankelijk adviseur zoeken wij uit wat voor u een geschikte hypotheekvorm is, of welke verzekeringen passen bij uw situatie.

 

Persoonlijk advies over uw bankzaken, verzekeringen, hypotheken, taxaties, belastingaangifte, beleggingen, financieringen en pensioenen is wat wij u kunnen bieden. Zowel zakelijk als privé.

Onze aanpak

Onze stijl is te omschrijven als; persoonlijk, betrouwbaar en onafhankelijk. We proberen altijd zo dicht mogelijk bij onze klanten te staan. Zowel met een advies als de uitvoering. Klanten worden begeleid tijdens een hypotheekaanvraag, een schademelding of het financieel wijs maken van kinderen.

Tevens proberen wij het onze klanten zo eenvoudig mogelijk te maken. U daarom bent niet alleen welkom bij ons op kantoor, maar indien gewenst komen we ook bij u thuis. Op tijden dat het u uitkomt, dus ook ’s avonds.

Het persoonlijke en directe contact met u staat bij ons voorop.

‘S-Financiële diensten is in 2004 opgericht. Bij vele kantoren ben je als klant een nummer en dat wilde ik niet. Ik wil persoonlijk contact met onze klanten, weten wat er speelt en daarop het advies aanpassen. Ik wil ze kennen en zij moeten ook weten wie ik ben. Toegankelijkheid en samen met iemand naar oplossingen zoeken, daar word ik blij van.’

– Moninca Soumokil

MAAK KENNIS

Wie kan nou beter vertellen over ons dan eigen personeel? De adviseurs vertellen u graag over wat wij doen en waar wij voor staan.

KIJK BIJ ONS BINNEN

Wilt u vast zien waar u een afspraak heeft of waar onze toppers voor u aan het werk zijn? Kijk vast rond!