tijd voor u!

Wij maken graag

Overig advies

Er zijn verschillende zaken waar wij u mee kunnen helpen waar u wellicht niet direct aan denkt. Wij geven u een paar voorbeelden. Natuurlijk kunt u altijd contact opnemen voor één van deze zaken of om te overleggen wat wij verder voor u kunnen betekenen. Indien wij u niet zelf kunnen helpen, kunnen wij u wellicht wel doorverwijzen.

Beleggen

Heeft u wat geld ter beschikking en wilt u dit laten groeien zoals dat zo mooi heet? Dan is beleggen een goede keuze. Maar een belegging moet wat opleveren. Daarom moet u voor de juiste belegging kiezen. Koopt u aandelen van individuele bedrijven of neemt u deel in een beleggingsfonds van een professionele vermogensbeheerder? Bij S-Fin & Myburgh kunt u als belegger een portefeuille samenstellen met toegankelijke en innovatieve beleggingen. Helemaal afgestemd op uw persoonlijke wensen en situatie. Wel moet u daarvoor eerst een aantal afwegingen maken. Hoe lang u bijvoorbeeld het geld wilt beleggen. Waaraan u het geld wilt besteden. En hoeveel risico u wilt lopen. Heeft u geen idee wat het beste voor u is? Onze adviseurs zijn gespecialiseerd en kunnen u helpen met het maken van de keuzes.

Scheiding

U bent getrouwd en jullie willen graag apart verder. Indien jullie het eens zijn met de verdeling van de lusten en de lasten kunnen wij jullie helpen om hierin te bemiddelen. We kijken dan naar de mogelijkheden voor jullie beide, maar ook voor jullie als individu. We zorgen dat alles netjes op papier komt en jullie scheiding wordt uitgesproken door de rechtbank. Zo maken we een onplezierige periode zo zorgeloos mogelijk.