"Toen onze zoon werd

geboren hebben we een

of studie."

Zilvervloot rekening geopend.

Alvast voor zijn rijbewijs

- Anne

RegioBank

Bent u echt blij met uw bank? Kennen ze u? En kunt u er altijd even binnenlopen? Bij RegioBank wel. Bij ons in Zevenaar bent u altijd welkom. Voor een persoonlijk advies, of gewoon omdat u een vraag heeft. U bent bij ons geen rekeningnummer. En u wordt geholpen door iemand die u kent. Wel zo prettig!

 

Alles onder één dak

U kunt bij ons terecht voor betalen, sparen, hypotheken, alles. Zowel voor uzelf als uw bedrijf. En u regelt het zoals u dat wilt. Op kantoor, thuis via internet of onderweg via onze Mobiel Bankieren App.

 

Betalen

U profiteert bij ons van het gemak van een veelzijdige rekening waarmee u altijd en overal uw bankzaken kunt regelen. U kunt met onze Privérekening gebruik maken van alle betaalmogelijkheden die u maar wenst. Denk aan pinnen en betalen met de Wereldpas met Chipknip of een Mastercard voor nog meer betaalgemak. En dankzij Internet Bankieren kunt u dag en nacht bij ons terecht voor allerlei dagelijkse bankzaken.

 

Sparen

Voor iedere spaarwens heeft RegioBank een passende rekening. Uw geld groeit snel dankzij de gunstige rente.

 

Beleggen

Omdat we onderdeel zijn van Volksbank kunt u ook op het gebied van beleggen alle kanten op. We bieden u een compleet aanbod beleggingsfondsen tegen een van de laagste tarieven in de markt. Met uiteraard alle mogelijkheden om te beleggen via internet of via de telefoon.

 

Begrijpelijke financiële oplossingen

Wij brengen uw financiële vragen terug naar begrijpelijke oplossingen. Daarbij houden wij het simpel: gewoon goede producten en een heldere uitleg over de mogelijkheden. Zodat u goede keuzes maakt en een goed gevoel heeft over uw geldzaken. Daar staan wij voor.

 

Hoe zit het met onze onafhankelijkheid?

Wij zijn onafhankelijk tussenpersoon, dus wij bemiddelen ook voor andere aanbieders. We vergelijken bij bijvoorbeeld een hypotheek verschillende banken met elkaar zodat u een onafhankelijk advies krijgt. Behalve voor spaar- en betaalproducten; daarin bemiddelen wij exclusief voor RegioBank.

4
4,0 rating
4 out of 5 stars (based on 2 reviews)
Excellent50%
Zeer goed0%
Gemiddeld50%
Matig0%
Slecht0%