RegioBank

Wij nemen de tijd en we zetten graag een stap extra voor u. Bij ons in Zevenaar bent u altijd welkom: voor een persoonlijk advies, of gewoon omdat u een vraag heeft. De Zelfstandig Adviseurs van RegioBank zijn bekende en vertrouwde gezichten in de buurt. U kent ze en zij kennen u. Dat is een fijne basis voor een gesprek over bankzaken.

Hypotheken icoon ALLES ONDER ÉÉN DAK

Wij zijn een bank voor de hele familie. U kunt bij ons terecht voor betalen, sparen, hypotheken en beleggen. Zowel voor uzelf als uw bedrijf. En u regelt het zoals u dat wilt: op ons kantoor, thuis via internet of onderweg via onze Mobiel Bankieren App.

Overige financiele zaken icoon BETALEN

U profiteert bij ons van het gemak van een veelzijdige rekening waarmee u altijd en overal uw bankzaken kunt regelen. U kunt met onze Privérekening gebruikmaken van alle betaalmogelijkheden die u maar wenst. Denk aan pinnen en betalen met de Wereldpas met Chipknip of een Mastercard voor nog meer betaalgemak. En dankzij Internetbankieren kunt u dag en nacht bij ons terecht voor allerlei dagelijkse bankzaken.

Regiobank icoon SPAREN

Voor iedere spaarwens heeft RegioBank een passende rekening. Een spaarrekening voor uzelf of bijvoorbeeld Zilvervloot Sparen voor uw kind. En met JongWijs leert u uw kind stapsgewijs omgaan met geld. Uw geld groeit bij RegioBank snel dankzij de gunstige rente.

 

Financieringen icoon BELEGGEN

Omdat we onderdeel zijn van Volksbank kunt u ook op het gebied van beleggen alle kanten op. We bieden u een compleet aanbod beleggingsfondsen tegen een van de laagste tarieven in de markt. Met uiteraard alle mogelijkheden om te beleggen via internet of via de telefoon.

Verzekeringen icoon BEGRIJPELIJKE FINANCIËLE OPLOSSINGEN

Wij brengen uw financiële vragen terug naar begrijpelijke oplossingen. Daarbij houden wij het simpel: gewoon goede producten en een heldere uitleg over de mogelijkheden. Zodat u goede keuzes maakt en een goed gevoel heeft over uw geldzaken. Daar staan wij voor.

HOE ZIT HET MET ONZE ONAFHANKELIJKHEID?

Wij zijn onafhankelijk tussenpersoon, dus wij bemiddelen ook voor andere aanbieders. We vergelijken bij bijvoorbeeld een hypotheek verschillende banken met elkaar zodat u een onafhankelijk advies krijgt. Behalve voor spaar- en betaalproducten; daarin bemiddelen wij exclusief voor RegioBank.

Voor de Buurt Fonds en Samen voor de Buurt Fonds

RegioBank is de buurtzame bank. Dat betekent dat we ons inzetten voor een fijne buurt. En dat maken wij heel concreet! Voor onze nieuwe initiatieven Samen voor de Buurt en Voor de Buurt zijn wij op zoek naar initiatieven om de leefbaarheid in de buurt te vergroten.
 
Allerlei lokale maatschappelijke initiatieven zijn welkom! Kan de buurt of het schoolplein meer groen gebruiken? Heeft het buurthuis een opknapbeurt nodig? Of een wekelijkse kookmiddag met jong en oud? Alle initiatieven zijn welkom!
 
Dus heb jij een mooi initiatief en wil je daarbij graag met ons samen ervoor zorgen dat we deze kunnen gaan uitvoeren? Insturen van jouw initiatief kan via onderstaande button. 
CONTACT OPNEMEN

Zakelijk betalen

Met een zakelijke betaalrekening regelt u uw bankzaken zoals u dat wilt. De MKB Rekening is er speciaal voor zzp’ers en ondernemers in het MKB. Voor verenigingen en stichtingen is er de V&S Rekening. Ook is een zakelijke creditcard mogelijk. Hiermee betaalt u veilig en makkelijk voor uw bedrijf, vereniging of stichting.

Zakelijk sparen

Heeft u een zakelijke betaalrekening? Dan is MeerKeuze Sparen daarop een handige aanvulling.

Zakelijk financieren

Rekening- courant krediet: Bent u op zoek naar extra financiële ruimte voor uw bedrijf? Bijvoorbeeld om voorraden aan te vullen of debiteuren voor te financieren? Met het Rekening- courant krediet kunt u tot aan een afgesproken bedrag rood staan op uw zakelijke rekening. Bedrijfshypotheek: Wilt u een bedrijfspand kopen, bouwen, verbouwen of herfinancieren? Dan helpen we u graag met een bedrijfshypotheek.

Meer informatie

Overige diensten

Zakelijke Overstapservice: Gemakkelijk overstappen naar RegioBank. Deze service regelt allerlei zaken voor u: Bijvoorbeeld dat uw bijschrijvingen op uw oude zakelijke rekening worden doorgestuurd naar uw nieuwe rekening.

Behoefte aan advies?

Marieke Gieling: “Ik vind de lokale en persoonlijke betrokkenheid in mijn werk erg belangrijk. Ik luister naar de wensen van de klant en ontzorg met passende producten van RegioBank. Die persoonlijke aandacht kunnen geven vind ik erg belangrijk. Als de klant tevreden is, ben ik dat ook.”

S-Fin Myburgh RegioBank - Zevenaar - Pijltje rood boven

Behoefte aan advies?

S-Fin Myburgh RegioBank - Zevenaar - Pijltje rood boven

Marieke Gieling: “Ik vind de lokale en persoonlijke betrokkenheid in mijn werk erg belangrijk. Ik luister naar de wensen van de klant en ontzorg met passende producten van RegioBank. Die persoonlijke aandacht kunnen geven vind ik erg belangrijk. Als de klant tevreden is, ben ik dat ook.”

Kampsingel 5a, 6901 JC Zevenaar Tel : 0316 34 24 33 info@sfin-myburgh.nl

Logo's erkend financieel adviseur

Kampsingel 5a, 6901 JC Zevenaar
Tel : 0316 34 24 33
info@sfin-myburgh.nl

Logo's erkend financieel adviseur