Save the date!

Wegens succes hebben wij een extra avond voor u gepland op donderdag 11 april. Wij organiseren dan weer een gezellige, kosteloze en vooral informatieve avond speciaal voor u! Hierin zullen wij de thema’s levenstestament en Veilig Online Bankieren behandelen. 

Meld u snel, vrijblijvend en kostenloos aan.

* Verplicht veld


 

Levenstestament

Een levenstestament is een bijzondere vorm van een testament, omdat deze al werkt tijdens uw leven. Een levenstestament maakt u bijvoorbeeld voor het geval u door ziekte of een ongeval niet meer in staat bent om zelf te handelen. U wijst dan bijvoorbeeld in het levenstestament iemand aan die uw belangen mag behartigen. Dit kan bijvoorbeeld financiële zaken betreffen maar ook medische. Het belangrijkste is dat u uw zaken op tijd regelt, voordat u eventueel in een beknelde positie komt te zitten. 

Notaris Mark Hofman van notariskantoor Prick & Van Houtum komt hierover meer informatie geven. 

 

Veilig Online Bankieren

In een tijd waarin steeds meer zaken digitaal worden geregeld wordt Veilig Online Bankieren steeds belangrijker. Er zijn namelijk mensen die uw gegevens graag willen onderscheppen. Wij laten u graag zien waar u op moet letten tijdens het Online Bankieren. Zo weet u zeker dat uw verbinding veilig is en wat u moet doen als u doorkrijgt als er iets niet klopt. Deze informatie zal worden gepresenteerd door onze eigen adviseurs. 

 

Praktische informatie

Verdere informatie zoals de exacte tijd zal later bekend gemaakt worden. Het onderstaande kunt u wel vast noteren. Na uw aanmelding zult u verdere informatie ontvangen. 

Locatie: Grietsestraat 47, Zevenaar

Datum: Donderdag 11 april 2019

Dagdeel: avond

 

Meld u snel, vrijblijvend en kostenloos aan.

* Verplicht veld


Geen reactie's

Geef een reactie