Sparen is een feest tijdens de kinderspaarweken

Het is belangrijk om kinderen al vroeg te leren omgaan met geld. Daarom beloont RegioBank kinderen die gaan sparen tijdens de jaarlijkse Kinderspaarweken. Van 1 tot en met 31 oktober is het feest voor kinderen.  Kinderen kunnen met hun ouders gewoon binnenlopen om een kinderspaarrekening te openen (een afspraak is niet nodig). Dan mogen zij een leuk cadeau uitkiezen en direct mee naar huis nemen.

Het kan weer: Zilvervloot Sparen

Kent u Zilvervloot Sparen nog van vroeger? Met Zilvervloot Sparen ontvangt uw kind op zijn 18e verjaardag een premie, die kan oplopen tot maximaal 10% van het totaal ingelegde bedrag dat dan nog op de rekening staat. Dit kan maximaal € 1.080 extra spaargeld opleveren, bovenop de toch al aantrekkelijke spaarrente.

Zelf sparen en betalen op de 1.2.3 Rekening

De rekening die meegroeit met de ontwikkeling van uw kind. Met de 1.2.3 Rekening leert u uw kind eerst sparen tegen een aantrekkelijke rente. Vanaf 10 jaar krijgt uw kind een Wereldpas om gemakkelijk en veilig te pinnen bijvoorbeeld bij geldautomaten, op school en in de sportkantine. Kom samen naar kantoor om deze pas aan te vragen. Vanaf 12 jaar mag uw kind ook Internet Bankieren en de mobiele app gebruiken. Dit regelt u ook samen bij uw Adviseur.

Profiteer tijdens de Kinderspaarweken

Nieuwe en trouwe jonge spaarders belonen wij tijdens de Kinderspaarweken met een mooi cadeau. U bent met uw kind van harte welkom bij een Zelfstandig Adviseur bij u in de buurt.

Van harte welkom

U bent van 1 tot en met 31 oktober welkom op ons kantoor. Kom gerust langs, de koffie en de cadeautjes staan klaar! (Om een rekening te kunnen openen, moeten de kinderen en hun ouders wel een geldig legitimatiebewijs meenemen).

Geen reactie's

Geef een reactie