"Ik heb weer overzicht

in waar mijn verzekeringen

lopen en hoe ik verzekerd ben.

gewoon in Zevenaar binnenlopen

Heb ik toch nog vragen, dan kan ik

of bellen met mijn adviseur."

- Kelly

Verzekeringen

Er zijn zoveel verzekeringen. Het overzicht bewaren waar welke polis loopt en hoe u eigenlijk verzekerd bent is lastig. Van een autoverzekering, zorgverzekering, rechtsbijstandsverzekering tot een fietsverzekering; wij hebben er verstand van. Wij vergelijken voor u zowel op premie als op polisvoorwaarden. Zo heeft u een verzekering die aansluit bij uw wensen, maar dan met het gemak van één contactpersoon!

0316 34 24 33

verzekeringen@sfin-myburgh.nl

Vergelijken, ook bij lopende verzekeringen

Wij adviseren onze klanten om hun verzekeringen een keer per jaar door ons te laten vergelijken. Zijn deze nog steeds de meeste ideale voor uw situatie? Zeker als een verzekeraar de prijs van de verzekeringen verhoogt, raden wij aan om ons eens rond te laten kijken.

 

Controleren van de voorwaarden

Wij staren ons nooit blind op de prijs. Ook de voorrwaarden zijn van groot belang. Wij vergelijken bij welke schde de verzekering wel of niet uitkeert. Zo prikken wij ook door termen heen als ‘uitgebreid’ en ‘extra uitgebreid’ bij een verzekering. Wij controleren welke schades er daadwerkelijk worden gedekt tegen welke prijs.

 

Bent u onderverzekerd? Oververzekerd? Of zelfs dubbel verzekerd?

Onderverzekerd zijn betekent dat het bedrag waarvoor u verzekerd bent, te laag is om een eventuele schade volledig te vergoeden. Daartegenover staat oververzekering. Ook dat kan u veel geld kosten. Een relatief onbekende vorm van oververzekering gaat erover of de dekking wel relevant is vor uw situatie. Bijvoorbeeld: als u op de tiende verdieping van een flat woont, heeft u geen dekking voor diefstal van spullen uit uw tuin nodig.

 

Verhoog uw eigen risico

Veel verzekeringen kennen een eigen risico. Als u schade heeft, betaalt u dan zelf een deel. Als u kiest voor een hoger eigen risico, krijgt u korting op de maandelijkse premie. Echter, wij adviseren dit alleen alleen als u voldoende eigen geld heeft om dit hogere eigen risico te betalen.

 

Neem een pakket

Soms loont het om meerdere verzekeringen in een pakket onder te brenge nbij één verzekeraar. Veel partijen geven u dan een korting. Echter, niet elk pakket is altijd voordeliger. Kortom, maak gebruik van onze kennis en ervaring om uw verzekeringspakket optimaal samen te stellen en te laten blijven.

4
4,0 rating
4 out of 5 stars (based on 2 reviews)
Excellent50%
Zeer goed0%
Gemiddeld50%
Matig0%
Slecht0%