VERZEKERINGEN | S-Fin & Myburgh RegioBank

Er zijn zoveel verzekeringen. Het overzicht bewaren waar welke polis loopt en hoe u eigenlijk verzekerd bent is lastig. Van een autoverzekering, zorgverzekering, rechtsbijstandsverzekering tot een fietsverzekering; wij hebben er verstand van. Wij vergelijken voor u zowel op premie als op polisvoorwaarden. Zo heeft u een verzekering die aansluit bij uw wensen, maar dan met het gemak van één contactpersoon!

Van uw bedrijfspand en auto tot de aansprakelijkheid van uw werknemers én de arbeidsongeschiktheid van uzelf. Als ondernemer wilt u van A tot Z goed verzekerd zijn. S-Fin & Myburgh regelt het voor u. Wij zorgen voor een verzekeringspakket dat bij u past, zodat u met een gerust hart uw bedrijf kunt runnen. Wilt u persoonlijk advies? Wij helpen u graag verder.

ZAKELIJK ADVIES

Als ondernemer bent u onlosmakelijk verbonden met de toekomst van uw bedrijf. De continuïteit van uw bedrijf hangt dan ook samen met uw eigen persoonlijke situatie, zoals uw gezondheid, maar ook eventuele schade of diefstal kan verstrekkende gevolgen hebben voor uw onderneming. Ook aansprakelijkheid voor uw onderneming of uw beroep zijn grote risico’s die in acht moeten worden genomen. De wetenschap dat u goed beschermd bent in geval van onvoorziene situaties geeft rust. S-Fin & Myburgh geeft u zakelijk advies over verzekeringen en selecteert de best mogelijke keuzes op basis van uw persoonlijke situatie.

ONZE ONAFHANKELIJKE ADVISEURS

Als ondernemer heeft u behoefte aan onafhankelijk advies. Advies dat gebaseerd is op een zorgvuldige analyse van alle bedrijfsrisico’s in uw onderneming. De adviseurs van S-Fin & Myburgh beoordelen uw bedrijfsprocessen en brengen op grond daarvan belangrijke risico’s in kaart. Dit kan zijn: schade, inkomen en aansprakelijkheid. Wij zijn hierin gespecialiseerd en geven u optimaal zakelijk advies, waardoor zowel kleine als grote bedrijfsrisico’s worden afgedekt en u zich geen zorgen meer hoeft te maken over onvoorziene tegenslagen in uw financiële toekomst.

Verzekeren is mensenwerk. Bij uw keuze voor de beste verzekering zijn niet alleen de prijs en de voorwaarden van belang. Het gaat erom dat de verzekering past bij u en de juiste dekking biedt in uw situatie. Verzekeren is een zaak van vertrouwen. De meeste verzekeringen keren een vergoeding uit bij schade, verlies of diefstal. Maar er zijn ook verzekeringen die u schadeloos stellen bij aansprakelijkheid of die u extra inkomen verschaffen bij arbeidsongeschiktheid, werkloosheid of overlijden. Welke verzekeringen u nodig heeft hangt af van uw situatie.

Daarom nemen wij de tijd om u goed te leren kennen. Tijdens een persoonlijk gesprek luisteren we naar u: wat is uw gezinssituatie, wat zijn uw wensen voor de toekomst, welke risico’s kunt of wilt u zelf dragen en welke wilt u afdekken? De adviseurs van S-Fin & Myburgh combineren al deze gegevens en wensen in een op maat gemaakt advies aan u. Betrokken, onafhankelijk en deskundig. Want verzekeren is mensenwerk!

VERGELIJKEN, OOK BIJ LOPENDE VERZEKERINGEN

Wij adviseren onze klanten om hun verzekeringen een keer per jaar door ons te laten vergelijken. Zijn er wijzigingen geweest in de polisvoorwaarden, in het premiebedrag of zijn er in uw persoonlijke situatie zaken gewijzigd? Zo weet u zeker dat deze nog steeds de meeste ideale is voor uw situatie.

CONTROLEREN VAN DE VOORWAARDEN

Wij staren ons nooit blind op de prijs. Ook de voorwaarden zijn van groot belang. Wij vergelijken bij welke schade de verzekering wel of niet uitkeert. Zo prikken wij bij een verzekering ook door termen heen als ‘uitgebreid’ en ‘extra uitgebreid’. Wij controleren welke schades er daadwerkelijk worden gedekt tegen welke prijs.

BENT U ONDERVERZEKERD? OVERVERZEKERD? OF ZELFS DUBBEL VERZEKERD?

Onderverzekerd zijn betekent dat het bedrag waarvoor u verzekerd bent te laag is om een eventuele schade volledig te vergoeden. Daartegenover staat oververzekering. Ook dat kan u veel geld kosten. Een relatief onbekende vorm van oververzekering gaat erover of de dekking wel relevant is voor uw situatie. Bijvoorbeeld: als u op de tiende verdieping van een flat woont, heeft u geen dekking voor diefstal van spullen uit uw tuin nodig.

VERHOOG UW EIGEN RISICO

Veel verzekeringen kennen een eigen risico. Dit betekent dat als u schade heeft, u dan zelf een deel dient te betalen. Als u kiest voor een hoger eigen risico, krijgt u korting op de maandelijkse premie. Echter, wij adviseren dit alleen als u voldoende eigen geld heeft om dit hogere eigen risico te ondervangen.

EEN VERZEKERINGSPAKKET

Soms loont het om meerdere verzekeringen in een pakket onder te brengen bij één verzekeraar. Veel partijen geven u dan een korting. Echter, niet elk pakket is altijd voordeliger. Kortom, maak gebruik van onze kennis en ervaring om uw verzekeringspakket optimaal samen te stellen en te laten blijven.

CONTACT OPNEMEN

Behoefte aan advies?

Moninca Soumokil: “Slim verzekeren is kijken naar het totaalplaatje. Dit betekent dat ik naar ál uw financiële zaken kijk. Daar is namelijk vaak veel voordeel te behalen. Door bijvoorbeeld verzekeringen te bundelen kunt u veel geld besparen.”

S-Fin Myburgh RegioBank - Zevenaar - Pijltje rood boven

Behoefte aan advies?

S-Fin Myburgh RegioBank - Zevenaar - Pijltje rood boven

Moninca Soumokil: “Slim verzekeren is kijken naar het totaalplaatje. Dit betekent dat ik naar ál uw financiële zaken kijk. Daar is namelijk vaak veel voordeel te behalen. Door bijvoorbeeld verzekeringen te bundelen kunt u veel geld besparen.”

Kampsingel 5a, 6901 JC Zevenaar Tel : 0316 34 24 33 info@sfin-myburgh.nl

Logo's erkend financieel adviseur

Kampsingel 5a, 6901 JC Zevenaar
Tel : 0316 34 24 33
info@sfin-myburgh.nl

Logo's erkend financieel adviseur