Waarom het uitbesteden van je belastingaangifte loont

Upload stukken belastingsaangifte

Twijfel niet, je belastingaangifte uitbesteden kan echt lonen! Uit onderzoek blijkt dat de belastingaangifte voor de gemiddelde Nederlander abracadabra is. Tel daarbij op dat de meeste mensen te druk zijn om zich goed in alle regels, uitzonderingen en aftrekposten te verdiepen en het is je wel duidelijk waarom het fijn is als een professional je het werk uit handen neemt. Hieronder noemen we een aantal redenen waarom uitbesteden een slim idee is.

Kennis en ervaring

Omdat bij ons heel veel belastingaangiftes de revue passeren, hebben we veel ervaring met alle denkbare situaties. Dat is een schat aan kennis die wij kunnen inzetten voor jouw aangifte. 

Maximaal rendement

Onze adviseurs kijken met een professioneel en kritisch oog naar je aangifte. Door slimme constructies en verdeling van posten kan hij het maximale uit je aangifte halen.

Betaal nooit te veel

Wij weten precies wat alle aftrekposten zijn en wat je kunt doen om er maximaal gebruik van te maken. Zo betaal je nooit te veel inkomstenbelasting.

Betaal nooit te weinig

Als je aftrekposten onterecht toepast of inkomsten niet goed doorgeeft kan het zijn dat je te weinig inkomstenbelasting betaalt. Op een naheffing of boete zit niemand te wachten, dus ook te weinig betalen voorkom je door je belastingaangifte uit te besteden.

Gemak

Laten we eerlijk zijn, het laten doen van je belastingaangifte brengt ook veel gemak met zich mee. Je kunt eventueel je stukken via onze site uploaden. Zo hou jij tijd over voor andere belangrijke zaken.

Kosten

Voor de kosten hoef je het niet te laten. Voor € 57,50 verzorgen wij jou (standaard) aangifte.

Tijdsbesparing

Door de belastingaangifte uit te besteden, voorkomt je dat je avonden lang naar het scherm zit te staren tijdens het invullen van de aangifte. Het levert je direct meer vrijetijd op.

Professionals

Onze adviseurs stellen zich continu op de hoogte van nieuwe regels en wetgevingen, hun kennis blijft op peil door permanente educatie.

Jaarlijkse controle van je financiële positie

Constateert onze adviseur tijdens de belastingaangifte andere zaken op het gebied van bijvoorbeeld hypotheken of verzekeringen, die jou voordeel op kunnen leveren? Dan zal hij dit zeker ook bespreekbaar maken. Zo sla je twee vliegen in 1 klap en profiteer je eigenlijk van een jaarlijkse onderhoudsbeurt voor je financiën.

Wil je meer weten over hoe dat uitbesteden van je belastingaangifte in zijn werk gaat? Check dan deze pagina even.

De stukken die wij nodig hebben voor het verzorgen van jouw aangifte staan hier overzichtelijk genoemd.

Ben jij al helemaal overtuigd en wil je direct je stukken aanleveren? Je kunt ze eenvoudig uploaden op deze pagina.

Was deze informatie nuttig?

Klik op de duimpjes! Hoe meer, hoe nuttiger je het vond!

-

omdat je onze informatie nuttig vond...

Volg ons voor meer op social media!

We vinden het vervelend dat je de informatie niet nuttig vond!

Help ons de informatie te verbeteren!

Vertel ons hieronder hoe we het kunnen verbeteren.