Zilvervloot Sparen

Trots
Je hebt soms van die producten waar je heel trots op bent. Zo trots, je zou het wel van de daken willen schreeuwen. Zilvervloot Sparen van RegioBank is zo’n product. En waarom dat zo is, leggen we hieronder uit.

Bonus
Zilvervloot sparen is de enige spaarvorm die naast rente ook een bonus uitkeert aan het eind van de looptijd. En die bonus kan oplopen tot maar liefst € 1.080,-.

Je mag jaarlijks maximaal €600,- sparen. Daar krijg je rente over. Daarnaast krijg je een bonus over de inleg, van 1% per volledig spaarjaar. Met een maximum van 10%.

Even een rekenvoorbeeld om het makkelijk te maken.
Stel: je opent Zilvervloot Sparen op de dag dat je kind wordt geboren. En je spaart achttien jaar lang het maximale bedrag van € 600 per jaar. Tussendoor neem je geen geld op. Dan heb je na achttien jaar € 10.800 gespaard. Dat is op zich natuurlijk al heel fijn. Maar, naast de jaarlijks rente krijgt je kind ook nog eens de maximale bonus van 10%. En dat is € 1.080!

Is je zoon of dochter al wat ouder? Geen punt. De Zilvervloot kan geopend worden tot de 16e verjaardag van je kind en stopt altijd als hij of zij 18 wordt.  

Rijbewijs
Die bonus, daar kunnen ze leuke dingen mee doen! Een rijbewijs halen bijvoorbeeld. Of een uitzet voor kopen. Geen wonder dat deze spaarvorm zo ontzettend populair is.

Opa en oma
Deze Zilvervloot rekening wordt ook vaak door opa en oma geopend. Een beter kraamcadeau krijg je niet. Denk er wel aan dat altijd de wettelijke vertegenwoordigers aanwezig moeten zijn voor het openen van de rekening. Zij zijn namelijk als enige tekeningsbevoegd. Wil jij meer weten over Zilvervloot sparen? Of liever meteen een afspraak om deze rekening te openen? Laat het ons weten!

Was deze informatie nuttig?

Klik op de duimpjes! Hoe meer, hoe nuttiger je het vond!

-

omdat je onze informatie nuttig vond...

Volg ons voor meer op social media!

We vinden het vervelend dat je de informatie niet nuttig vond!

Help ons de informatie te verbeteren!

Vertel ons hieronder hoe we het kunnen verbeteren.