Wij houden de deur voor u open!

Reviews - S-Fin Myburgh RegioBank - Zevenaar- header

Daar waar veel winkels, kantoren en ook banken hun deuren sluiten, staat de deur bij ons nog steeds open. Misschien iets minder “wagenwijd” maar u bent zeker welkom!

Wij staan voor persoonlijk contact en proberen dat ook in deze tijd zoveel mogelijk voort te zetten. Hoe? Dat leest u hieronder.

Kasfunctie
Als RegioBank-kantoor hebben wij een kasfunctie. Wij mogen nog steeds contant geld aannemen of uitgeven, maar wij willen u graag adviseren om zoveel mogelijk aankopen digitaal af te rekenen (bijvoorbeeld pin, tikkie, betaalverzoek of internetbankieren). Komt u bij ons binnen? Dan ziet u dat wij schermen hebben geplaatst op onze balies.

Afspraken
Afspraken organiseren wij bij voorkeur bij ons op kantoor. We spreken alleen bij hoge uitzondering bij u thuis af. We houden uiteraard de voorzorgsmaatregelen in acht. Zo schudden we bijvoorbeeld geen handen, reinigen we deurklinken en tafels grondig en hebben we ook grote schermen geplaatst op de spreektafels.

Videobellen
Wij zijn ons al langer aan het verdiepen in het videobellen. Deze crisis heeft ervoor gezorgd dat alles in een stroomversnelling is gekomen. Op iedere werkplek is software geïnstalleerd en kan er een webcam en headset ingeplugd worden. Daarnaast hebben we in twee vergaderkamers een groot beeldscherm aangesloten, met webcam, boxen en microfoon, zodat er ook in groepen vergaderd kan worden, uiteraard op anderhalve meter afstand. Op deze manier kunnen we ook op afstand met u in contact blijven.

Thuiswerken
Een gedeelte van onze collega’s verzorgt hun werk vanuit huis. Ook dat vereist flexibiliteit en creativiteit van onze medewerkers maar we zijn trots op hoe het wordt opgepakt. We zetten er gezamenlijk de schouders onder.

Ondersteuning
Heeft u vragen over uw huidige financiële situatie? Wij kijken graag samen naar een mogelijke oplossing! Heeft u als ondernemer ondersteuning nodig, bijvoorbeeld bij het aanvragen van een bepaalde regeling? Wij denken graag met u mee!

Snel herstel, nieuwe kansen
Wij gaan ongetwijfeld allemaal wat van de gevolgen merken. Maar er zal ook, hopelijk snel, weer herstel zijn. Deze tijd dwingt iedereen om creatief te zijn. Daardoor zullen er ongetwijfeld ook nieuwe kansen ontstaan. Als er ergens een deur dichtgaat, gaan er ook weer deuren open.’

Wij gaan graag samen met u deze deuren door!

Was deze informatie nuttig?

Klik op de duimpjes! Hoe meer, hoe nuttiger je het vond!

-

omdat je onze informatie nuttig vond...

Volg ons voor meer op social media!

We vinden het vervelend dat je de informatie niet nuttig vond!

Help ons de informatie te verbeteren!

Vertel ons hieronder hoe we het kunnen verbeteren.